Dzięki uprzejmości firm zostałam wybrana do grona Ambasadorów Marek Marynujemy i Jamar. Testowanie octów było wielką przyjemnością. Duży wybór wśród octów przyczynił się do powstania różnych marynat i przetworów na zimę.
Octy Jamar charakteryzują się naturalnym, wyrazistym smakiem. Zaskakują intensywnością barwy. Duża różnorodność octów sprawia, że marynaty i sałatki mogą mieć mniej lub więcej intensywny smak. Octy powstałe z wina z naturalnej fermentacji urzekają smakiem i aromatem, zawierają witaminy i mikroelementy. A smak sałatek z dodatkiem ich naprawdę zachwyca. Ocet balsamiczny urzeka barwą. W smaku i zapachu wyczuwalny lekko aromat wina. Nawet zwykły plaster pomidora skropiony tym octem smakuje wyśmienicie. Fermentacyjny ocet spirytusowy jest doskonały do przetworów przydaje się także do sałatek. Ocet jabłkowy sprawdził się doskonale w przygotowaniu mojego codziennego napoju oczyszczającego organizm z toksyn. Dodatkowym plusem jest ich ładne i estetyczne opakowanie. Wszystkie te octy zdecydowanie
poprawiają smak potraw, dlatego myślę, że warto je wszystkie mieć w kuchennej
szafce.
niedziela, 26 października 2014
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(
Atom
)
Brak komentarzy :
Prześlij komentarz