Niesamowicie aromatyczne śniadanie, któremu niebiański smak nadaje ciepły dżem z owoców leśnych Łowicz.
Składniki dla 3 osób:
3 bułeczki (wybierać mniej wypieczone)
3 serki pleśniowe camembert
1 słoiczek dżemu z owoców leśnych Łowicz
W każdej bułce należy ściąć górną część bułki i wydrążyć środek. Do każdej bułki włożyć serek camembert. Sery naciąć na środku i w każde nacięcie włożyć 2 łyżeczki dżemu Łowicz. Piekarnik rozgrzać do temperatury 190 stopni. Bułki piec ok 15-20 minut. Podawać gorące. Smacznego!
wtorek, 7 października 2014
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(
Atom
)
Omnomnoooom pysznie wygląda :D
OdpowiedzUsuńCiekawa propozycja! Chrupiące bułeczki, kremowy, aksamitny serek i wyrazisty w smaku dżem.... Mmmm... Koniecznie muszę wypróbować :)
OdpowiedzUsuńmmm, spróbuję tak z żurawiną :)
OdpowiedzUsuń