tag:blogger.com,1999:blog-8258108212048579158.post7905523110440392471..comments2023-10-10T02:10:12.094-07:00Comments on Olivciowe Pasje z Natury: PIZZA DOMOWA PIECZONA NA KAMIENIUOlivciowe Pasjehttp://www.blogger.com/profile/10302705078410166546noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8258108212048579158.post-76019085940718212582017-08-26T13:49:42.060-07:002017-08-26T13:49:42.060-07:00Witajcie. Mam nowy kamień, dostałam go bez instruk...Witajcie. Mam nowy kamień, dostałam go bez instrukcji. Ile czasu pieczesz swoją pizze?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8258108212048579158.post-13547321576015863092015-01-01T09:03:39.857-08:002015-01-01T09:03:39.857-08:00Przyznam szczerze, że nie wiem jak to się mogło st...Przyznam szczerze, że nie wiem jak to się mogło stać. Po tym jak go nagrzeje wcześniej w piekarniku spód zawsze się mi dopieka. Może kamień był wcześniej myty i miał za dużo wilgoci?Olivciowe pasje z naturyhttps://www.blogger.com/profile/15564790650182017793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8258108212048579158.post-87778403893084839942014-12-29T01:45:07.380-08:002014-12-29T01:45:07.380-08:00Zachęcona dobrymi opiniami o owym kamieniu, zakupi...Zachęcona dobrymi opiniami o owym kamieniu, zakupiłam go. Mam problem, bo pizza mi wyszła dokładnie taka jak napisałaś. Spieczona od góry a blada od spodu. Tyle że nagrzałam kamień w 220 stopniach przez 1h. następnie nałożyłam dodatki i po 15 minutach od góry już spalona, a dół blady, na blaszce wychodzi mi piękna pizza po 15 minutach mam od spodu ładnie zarumienioną, a tu nic:( Masz pomysł co robię źle?Anonymousnoreply@blogger.com